• Programe de formare profesionala

  Exista 3 tipuri de oameni: cei care determina ca lucrurile sa se intample, cei care privesc de pe margine si cei care se intreaba ce naiba s-a intamplat in viata lor..

 • Consultanta Fonduri Europene

  ├Än fiecare poveste de succes vei g─âsi pe cineva care a luat ni╚Öte decizii curajoase ÔÇö Peter F. Drucker

 • Curs expert achizitii publice

  Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta ÔÇô Woody Allen

 • Consultanta implementare proiecte europene

  Oportunitatea e trecuta cu vederea de majoritatea oamenilor pentru ca e camuflata in banal si seamana cu munca ÔÇô Thomas Edison

 • Consultanta achizitii publice

  Nu lasa ca frica de a pierde sa fie mai mare decat entuziasmul de a castiga ÔÇô Robert Kiyosaki

Bine ati venit la INA Consulting Center

Termeni si conditii

1. Despre aceast─â Declara╚Ťie de confiden╚Ťialitate

SC Ina Consulting Center SRL cu sediul social în Focsani, telefon 0733 082 990, înmatriculat─â la O.R.C. de pe lâng─â Tribunalul Focsani sub nr. J39/ 644/ 2016, având C.U.I. 36624196 ┼či contul bancar deschis la Banca Transilvania Focsani, nr. cont RO31 BTRL RONC RT03 6885 7701,
suntem responsabili cu protec╚Ťia datelor cu caracter personal. Prezenta Declara╚Ťie de Confiden╚Ťialitate se aplic─â pentru SC Ina Consulting Center SRL.
 
Prezenta Declara╚Ťie de confiden╚Ťialitate are scopul de a explica într-un mod simplu ╚Öi transparent ce tip de date personale colect─âm în leg─âtur─â cu dumneavoastr─â ╚Öi cum le prelucr─âm. Aceast─â declara╚Ťie se aplic─â urm─âtoarelor persoane:

To╚Ťi fo╚Ötii, actualii ╚Öi potentialii clien╚Ťi ai Ina Consulting Center.  Avem obliga╚Ťia legal─â de a p─âstra datele pe care le colect─âm despre dvs., inclusiv o anumit─â perioad─â de timp dup─â încetarea rela╚Ťiei.
Datele cu caracter personal se refer─â la orice informa╚Ťie care ne comunic─â ceva despre dvs. sau pe care o putem corela cu dvs. Acestea includ numele, adresa, data na╚Öterii, num─ârul de cont, adresa IP sau informa╚Ťiile despre pl─â╚Ťile pe care le-a╚Ťi efectuat din contul dvs. bancar.

Prelucrarea se refer─â la toate opera╚Ťiunile pe care le putem face în privin╚Ťa datelor, cum ar fi colectarea, înregistrarea, stocarea, ajustarea, organizarea, utilizarea, divulgarea, transferul ╚Öi ╚Ötergerea acestora. Ne comunica╚Ťi informa╚Ťii cu caracter personal atunci când deveni╚Ťi client, v─â înregistra╚Ťi la serviciile noastre online, completa╚Ťi un formular online, semna╚Ťi un contract, folosi╚Ťi produsele ╚Öi serviciile noastre sau ne contacta╚Ťi prin intermediul unuia dintre canalele noastre.

De asemenea, folosim date care sunt disponibile legal din surse publice, din mass media, sau care sunt furnizate în mod legitim de alte companii sau terti.

2. Tipurile de date pe care le colect─âm despre dvs.

Datele cu caracter personal pe care le colect─âm includ:

Date de identificare, cum ar fi numele, prenumele, data ╚Öi locul na╚Öterii, codul numeric personal, adresa de e-mail ╚Öi adresa IP a computerului sau a dispozitivului dvs. mobil, infroma╚Ťii po╚Ötale ╚Öi alte informa╚Ťii utilizate pentru a expedia un document, date de facturare, precum ╚Öi în cazul în care serviciile po╚Ötale sau curierat sunt furnizate prin intermediul unuia dintre transportatorii parteneri.
Informatii financiare, cum ar fi numere de cont bancar pentru viramente în urma unor tranzactii.
Informa╚Ťii despre computer ╚Öi conexiune, cum ar fi statisticile privind afi╚Ö─ârile de pagin─â, traficul c─âtre ╚Öi de la site-uri, adresa URL de trimitere, adresa IP ╚Öi istoricul de navigare.
 
Informa╚Ťii personale colectate din alte surse

Social Media. V─â permitem sa distribuiti informatii pe site-uri de socializare (ex: Facebook) Aceste site-uri ne pot oferi acces automat la anumite informatii personale pe care le pastreaz─â despre dvs. (ex. adresa de e-mail). Prin asocierea unui cont administrat de un site de socializare cu contul dvs. ╚Öi autorizându-ne s─â acces─âm aceste informa╚Ťii, sunte╚Ťi de acord c─â putem colecta, utiliza ╚Öi p─âstra informa╚Ťiile furnizate în conformitate cu acest acord de confiden╚Ťialitate.
Dac─â ne furniza╚Ťi informa╚Ťii personale despre o alt─â persoan─â fizic─â, trebuie sa faceti acest lucru numai cu acordul acelei persoane. Trebuie s─â o informa╚Ťi cum colect─âm, folosim, dezv─âluim ╚Öi p─âstr─âm informa╚Ťiile personale în conformitate cu acest acord de confiden╚Ťialitate.
Datele sensibile

Datele minorilor

Con╚Ťinutul site-ului ╚Öi a informa╚Ťiilor promovate de Ina Consulting Center nu este destinat minorilor dar con╚Ťinutul s─âu nu este v─ât─âm─âtor pentru ace╚Ötia. Nu colect─âm informa╚Ťii ╚Öi date ale minorilor sub 16 ani.

3. Ce facem cu datele dvs. personale

Nu folosim datele dvs. personale decât în scopuri legitime de afaceri. Acestea includ:

Administrarea. Atunci când încheiem un contract de Prest─âtri servicii între Prestator ╚Öi Beneficiar avem obliga╚Ťia legal─â de a colecta datele personale care verific─â identitatea dvs. (de exemplu, o copie dup─â cartea de identitate sau pa╚Öaport) ╚Öi de a evalua dac─â v─â putem accepta în calitate de client. De asemenea, trebuie s─â cunoa╚Ötem adresa ╚Öi num─ârul dvs. de telefon pentru a v─â putea contacta.

Furnizarea de produse ╚Öi servicii. Folosim informa╚Ťiile despre dvs. cu scopul de a evalua dac─â sunte╚Ťi eligibil pentru anumite linii de finantare.

Marketing personalizat. Putem s─â v─â trimitem scrisori, e-mailuri sau mesaje text pentru a v─â oferi un produs sau un serviciu pe baza circumstan╚Ťelor dvs. personale

Furnizarea celor mai potrivite produse ╚Öi servicii. Atunci când vizita╚Ťi site-ul nostru web, când suna╚Ťi la birourile noastre sau vizita╚Ťi unul dintre birourile noastre colect─âm informa╚Ťii despre dvs. Analiz─âm aceste informa╚Ťii pentru a identifica nevoile dvs. poten╚Ťiale ╚Öi evalu─âm adecvarea produselor sau serviciilor. De exemplu, putem s─â v─â suger─âm oportunit─â╚Ťi de investi╚Ťii adecvate profilului dvs.

Putem s─â folosim datele dvs. pentru a v─â trimite oferte personalizate prin po╚Öt─â, e-mail sau pe site-ul nostru web. Ave╚Ťi dreptul de a v─â opune, în orice moment, la activit─â╚Ťile comerciale sau de marketing direct cu condi╚Ťia s─â nu se suprapun─â cu clauzele contractuale care prevad altfel.

Prevenirea ╚Öi detectarea fraudei ╚Öi securitatea datelor: Avem datoria de a proteja datele dvs. personale ╚Öi de a preveni, a detecta ╚Öi a limita înc─âlcarea securit─â╚Ťii datelor. Acestea includ informa╚Ťiile pe care suntem obliga╚Ťi s─â le colect─âm despre dvs., ca de exemplu, în scopul conformit─â╚Ťii cu regulamentele privind combaterea fraudelor cu fonduri Europoene, a finan╚Ť─ârii actelor de terorism ╚Öi a fraudei fiscale.

Toate tipurile de date pe care le prelucr─âm în orice scop încercam s─â le reducem sau chiar s─â elimin─âm cât de mult posibil informa╚Ťiile cu caracter personal.

4. Cui ╚Öi de ce împ─ârt─â╚Öim datele dvs.

Putem divulga informa╚Ťiile dvs. personale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi.

Aceast─â divulgare de date poate fi necesar─â pentru ca noi s─â v─â oferim acces la serviciile noastre, s─â ne conform─âm obliga╚Ťiilor legale na╚Ťionale, s─â ne optimiz─âm activit─â╚Ťile de marketing ╚Öi publicitate sau s─â prevenim, s─â detect─âm, s─â atenu─âm ╚Öi s─â investig─âm activit─â╚Ťile frauduloase sau ilegale legate de serviciile noastre. Încercam sa minimiz─âm cantitatea de informa╚Ťii personale pe care le dezv─âluim la ceea ce este direct relevant ╚Öi necesar pentru a îndeplini scopul specificat. Nu vindem, închiriem sau dezv─âluim în alt fel informa╚Ťiile dvs. personale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi în scopuri de marketing ╚Öi publicitate f─âr─â acordul dvs.

Furnizorii de servicii ne sprijin─â cu activit─â╚Ťi de tipul:

Servicii de curierat, recuper─âri crean╚Ťe, servicii de certificare, servicii de transport, servicii de internet, de transmitere a mesajelor pe e-mail, servicii de telefonie mobil─â, servicii de pl─â╚Ťi bancare, servicii de marketing, de mentenan╚Ť─â IT, administrare website, servicii de protec╚Ťia muncii, servicii de emitere bonuri valorice.

În toate aceste cazuri partenerii sau furnizorii de servicii aleg s─â respecte regulamentul european de protectie a datelor.

Reprezentan╚Ťi de vânz─âri

Comunic─âm informa╚Ťii agen╚Ťilor independen╚Ťi care ac╚Ťioneaz─â în numele nostru. Ace╚Öti agen╚Ťi sunt înregistra╚Ťi în conformitate cu legisla╚Ťia local─â ╚Öi func╚Ťioneaz─â pe baza unui contract de colaborare cu clauze de respectare a Regulamentului de Protec╚Ťie a Datelor.

Ori de câte ori comunic─âm datele dvs. personale la nivel intern, ter╚Ťilor, colaboratorilor, furnizorilor se servicii, lu─âm m─âsurile de siguran╚Ť─â necesare pentru a le proteja.

5. Drepturile dvs. și cum le respectăm

Respect─âm drepturile dvs. în calitate de client pentru a stabili cum sunt utilizate informa╚Ťiile dvs. personale. Aceste drepturi includ:

Dreptul de a accesa informa╚Ťiile Ave╚Ťi dreptul de a solicita un raport al datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucr─âm.

Dreptul la rectificare

Dac─â datele dvs. personale sunt incorecte, ave╚Ťi dreptul s─â ne cere╚Ťi s─â le rectific─âm. În cazul în care comunic─âm ter╚Ťilor date corectate ulterior, vom informa ╚Öi ter╚Ťii respectivi în acest sens.

Dreptul de a v─â opune prelucr─ârii datelor

Pute╚Ťi s─â v─â opune╚Ťi folosirii datelor dvs. personale de c─âtre societatea noastra. Pute╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi acest drept online sau telefonic. Vom lua în considerare opozi╚Ťia dvs. chiar ╚Öi dac─â prelucrarea informa╚Ťiilor dvs. are vreun impact nejustificat asupra dvs. care impune încetarea prelucr─ârii datelor respective.

Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii

Ave╚Ťi dreptul de a ne solicita s─â restric╚Ťion─âm utilizarea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care:
• considera╚Ťi c─â informa╚Ťiile sunt inexacte
• prelucr─âm datele în mod ilegal
• Ina Consulting Center nu mai are nevoie de datele respective, dar dori╚Ťi s─â le p─âstr─âm în vederea utiliz─ârii într-o ac╚Ťiune în justi╚Ťie
• v-a╚Ťi opus utiliz─ârii datelor dvs. personale de c─âtre Ina Consulting Center în interesele legitime ale firmei

Dreptul la portabilitatea datelor

Ave╚Ťi dreptul s─â ne solicita╚Ťi s─â transfer─âm datele dvs. cu caracter personal direct dvs. sau unei alte companii. Aceasta se aplic─â în cazul datelor cu caracter personal pe care le prelucr─âm prin mijloace automate ╚Öi cu consim╚Ť─âmântul dvs. sau pe baza unui contract încheiat cu dvs. În cazul în care acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, vom transfera datele dvs. cu caracter personal.

Dreptul la ștergere

Pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi ╚Ötergerea datelor dvs. cu caracter personal dac─â:

• datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate
• v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âmântul pe baza c─âruia are loc prelucrarea
• obiecta╚Ťi la prelucrarea datelor dvs. de c─âtre Ina Consulting Center în interesele legitime ale firmei sau în scopul trimiterii de mesaje comerciale personalizate
• Ina Consulting Center prelucreaz─â datele dvs. cu caracter personal în mod ilegal, sau
• o reglementare a Uniunii Europene sau a unui stat membru al Uniunii Europene impune ╚Ötergerea datelor dvs. cu caracter personal de c─âtre Ina Consulting Center.

Dreptul la reclama╚Ťii

În cazul în care nu sunte╚Ťi satisf─âcut de modul în care am r─âspuns solicit─ârilor dvs., ave╚Ťi dreptul s─â face╚Ťi o reclama╚Ťie. Dac─â sunte╚Ťi în continuare nemul╚Ťumit de reac╚Ťia noastr─â la reclama╚Ťia pe care ne-a╚Ťi înaintat-o, pute╚Ťi s─â o trimite╚Ťi mai departe c─âtre Responsabilul cu protec╚Ťia datelor din cadrul Ina Consulting Center. De asemenea, atunci cand situatia nu a putut fi rezolvata intre p─ârti, pute╚Ťi contacta autoritatea pentru protec╚Ťia datelor.

Exercitarea drepturilor dvs.

Dac─â dori╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi drepturile sau s─â face╚Ťi o reclama╚Ťie, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi. Ve╚Ťi g─âsi datele de contact ale biroului Ina Consulting Center la finalul acestei Declara╚Ťii de confiden╚Ťialitate. Modul în care v─â exercita╚Ťi drepturile depinde de produsul Ina Consulting Center pe care îl folosi╚Ťi. Se poate realiza prin intermediul site-ului nostru web, vizitând sediul nostru central sau prin telefon. Inten╚Ťion─âm s─â r─âspundem la cererea dvs. în cel mai scurt timp posibil. În unele cazuri, timpul de r─âspuns poate fi de pân─â la 72 de ore. Dac─â avem nevoie de un timp mai îndelungat pentru a v─â solu╚Ťiona cererea, v─â vom informa cât timp suplimentar este necesar ╚Öi v─â vom oferi motivele întârzierii. În anumite cazuri, putem respinge cererea dvs. Dac─â este permis prin lege, v─â vom informa în timp util de ce am respins cererea.

6. Datoria dvs. de a furniza datele

Exist─â anumite informa╚Ťii pe care trebuie s─â le cunoa╚Ötem despre dvs., astfel încât s─â putem s─â începem ╚Öi s─â ne execut─âm datoriile în calitate de Prestator ╚Öi s─â ne onor─âm obliga╚Ťiile contractuale asociate. De asemenea, avem obliga╚Ťia legal─â de a colecta anumite informa╚Ťii. F─âr─â aceste date, este posibil s─â nu putem trimite o factura sau s─â nu putem efectua anumite activit─â╚Ťi.

7. Cum protej─âm datele dvs. cu caracter personal

Aplic─âm un cadru intern de politici ╚Öi standarde la toate nivelurile firmelor noastre pentru a p─âstra siguran╚Ťa datelor dvs. Aceste politici ╚Öi standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglement─ârilor ╚Öi evolu╚Ťiei pie╚Ťei. În mod specific ╚Öi conform legii, lu─âm m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate (politici ╚Öi proceduri, securitate informatic─â etc.) pentru a asigura confiden╚Ťialitatea ╚Öi integritatea datelor dvs. cu caracter personal ╚Öi a modului în care sunt prelucrate. 

8. Cât timp p─âstr─âm datele dvs. cu caracter personal

Nu avem dreptul s─â p─âstr─âm datele dvs. cu caracter personal decât pe perioada în care sunt necesare în scopul pentru care le-am solicitat ini╚Ťial. Dup─â aceast─â perioad─â, c─âut─âm solu╚Ťii fezabile fie s─â s─â ob╚Ťinem un nou consim╚Ť─âmânt din partea dumneavoastr─â, fie s─â arhiv─âm datele.

9.Contacta╚Ťi-ne

Dac─â dori╚Ťi s─â afla╚Ťi mai multe despre politicile Ina Consulting Center în privin╚Ťa datelor ╚Öi despre modul în care folosim datele dvs. cu caracter personal, pute╚Ťi s─â ne trimite╚Ťi un e-mail, s─â ne telefona╚Ťi sau s─â vizita╚Ťi biroul central. Pute╚Ťi g─âsi o list─â cu datele de contact la finalul acestei Declara╚Ťii de confiden╚Ťialitate.

10.Domeniul de aplicare a prezentei Declara╚Ťii de confiden╚Ťialitate

Acest document reprezint─â Declara╚Ťia de confiden╚Ťialitate a firmei Ina Consulting Center.  Putem modifica prezenta Declara╚Ťie de confiden╚Ťialitate pentru a p─âstra conformitatea cu modific─ârile aduse legisla╚Ťiei ╚Öi/sau a reflecta modul în care InaCons prelucreaz─â datele cu caracter personal. Aceast─â versiune a fost modificat─â la 24 Mai 2018.

V─â pute╚Ťi exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor,  la nr de telefon 0733 082 990 sau prin e-mail la: inacons11@gmail.com.

Contact


SC INA CONSULTING CENTER SRL
Sediul social:  COM VINATORI, JUDETUL VRANCEA

Cod fiscal: 36624196; J39/ 644/ 2016

Cont
Transilvania: RO31 BTRL RONC RT03 6885 7701
Cont Trezorerie:
RO44 TREZ 6915 069X XX01 0019
Punct de lucru Focsani, strada Republicii nr.69, etaj 2, judetul Vrancea

Telefon: 0733 082 990

E-mail:  inacons11@gmail.com
            

Ne gasiti si pe...